Το τροχαίο που είχαν ματαίωσε τα σχέδιά τους και την μεταφορά αλλοδαπής στα σύνορα παρότι στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν στην επαρχιακή οδό Φιλιατών Μαυροματίου από αστυνομικούς τους Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και συνελήφθησαν.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός και στην οποία επέβαινε ως συνεπιβάτης η αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετέφερε προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα τη γυναίκα, η οποία στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να διευκολύνει παράνομα την έξοδό της από τη χώρα.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ ο άνδρας, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και για τις συνθήκες του ατυχήματος από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

 

ΠΗΓΗ   epiruspost.gr