ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

“Ο υπουργός υποσχέθηκε στη σύζυγο του Γιώργου Γκουτσίδη, ηθική και υλική στήριξη από την πολιτική και φυσική ηγεσία”


Κατά την παρουσία του στον Έβρο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετέβη στην οικία του 53άχρονο Υπαστυνόμο Γιώργο Γκουτσίδη, Διοικητή της Υπηρεσίας διαβατηριακού ελέγχου στις Καστανίες, ο οποίος κατέρρευσε δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, μέσα στην ΔΑ Ορεστιάδας

Ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδης, επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, παρουσία τού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ Συριτουδη και του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α Ορεστιάδας κ Ελευθεριάδη , επισκέφτηκε τις Καστανιές Έβρου για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται στον φράχτη και τα νέα οχήματα που παρέλαβε πρόσφατα η διεύθυνση μας.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν την οικία του αδικοχαμένου συναδέλφου Γεωργίου Γκουτσιδη. Ο υπουργός στην συνάντηση που είχε με την σύζυγό αποβιώσαντος συναδέλφου τής υποσχέθηκε ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του (ηθικά και υλικά). Η Σ.Ε.Α.Υ.Ο συγχαίρει την αξιέπαινη αυτή κίνηση του υπουργού και θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή», καταλήγει .

Πηγή: nantiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου