Το θύμα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας εκτός κινδύνου - Του άρπαξαν 3000 ευρώ που είχε πάνω του - Αδέλφια οι δράστες ηλικίας περίπου 30 και 37 ετών - Αναζητούνται από την Αστυνομία

Ένα αιματηρό σκηνικό, με μαχαιρώμα και ξυλοδαρμό, σημειώθηκε άγριο ξημέρωμα στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. Αιγύπτιοι, επιτέθηκαν σε 29χρονο ομοεθνή τους, τον «έσπασαν στο ξύλο» και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά και τον λαιμό για να τον ληστέψουν.

Το θύμα μετεφέρθη αιμόφυρτο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ το ντουέτο των μαχαιροβγαλτών - ληστών αναζητείται. Το άγριο σκηνικό, σημειώθηκε στις 05:40 της 11ης Ιανουαρίου.

Ο 29χρονος Αιγύπτιος βρισκόταν στη λαχαναγορά του Ρέντη όταν δέχθηκε την επίθεση των δύο ομοεθνών του (πρόκειται, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, για αδέρφια) ηλικίας περίπου 30 και 37 ετών.

Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που γνώριζαν οτι είχε πάνω του. Εκείνος αντιστάθηκε και τότε άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. Και δεν σταμάτησαν εκει. Όταν είδαν οτι συνέχισε να αντιστέκεται, έβγαλαν μαχαίρια και τον χτύπησαν τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και μια φορά στον λαιμό.

Ο 29χρονος αιμόφυρτος σωριάστηκε στην άσφαλτο και τότε οι δράστες αφού συνέχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν στο προσωπο, του άρπαξαν 3000 ευρώ που είχε πάνω του και το κινητό του τηλέφωνο. Περαστικοί που είδαν τον αλλοδαπό λιπόθυμο ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νικαίας οπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Νίκαιας.


ΠΗΓΗ   protothema.gr