Το φασιστικό, κόμμα «Γκρίζοι Λύκοι», γνωστό για τις ρατσιστικές του θέσεις κατά της Ελλάδας και όχι μόνο, συνεχίζει να προκαλεί τη χώρα μας.


Αυτή τη φορά οι Γκρίζοι Λύκοι βάζουν στο στόχαστρο τα Δωδεκάνησα, επιμένοντας με εξοργιστικό τρόπο ότι έχουν δικαιώματα πάνω στα νησιά μας!

Συγκεκριμένα ο Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ είναι ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος (ΜΗΡ) με τον ακροδεξιό Ερντογάν και πρόεδρος σε ένα Πολιτιστικό Ίδρυμα των Γκρίζων Λύκων. Ο όποιος «πολιτισμός» του βέβαια, δεν τον εμποδίζει να εκφράζει τις επεκτατικές του απόψεις για τα Δωδεκάνησα…

Στο παρακάτω βίντεο τον βλέπουμε να λέει μεταξύ άλλων και τα εξής : "Με εντολή του κυρίου Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στις 9/9/2020 κάναμε πορεία “Αποφασιστικότητας για ανεξαρτησία” στην Σμύρνη. Ποιος ήταν ο σκοπός μας; Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα που έχουμε πάνω στα νησιά (Δωδεκάνησα). Και εκπροσωπώντας τα 12 νησιά με 12 ομάδες, κάναμε μια πορεία εκπροσώπησης από την πλατεία Τζουμχουριέτ ως την πλατεία Γκιουντογντού όπου ρίχτηκε ο εχθρός στη θάλασσα.

«Εμείς δηλώσαμε πώς στα Δωδεκάνησα έχουμε ιστορικά δικαιώματα και αυτά τα θέλουμε Πολλοί προδότες από μέσα, μας είπαν “Τι επιδιώκετε; Να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα;” Πριν ακόμα βγει από το λιμάνι το πλοίο μας το Oruc Reis, έλεγαν “Τι δουλειά έχει στην Ανατολική Μεσόγειο;

Θέλετε να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα και να δημιουργήσετε οικονομική κρίση;», είπε ο άκρως προκλητικός Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ με τη φασίζουσα νοοτροπία για την οποία διακρίνονται οι Γκρίζοι Λύκοι.

Πηγή enoplos.gr