Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) και μαχαίρι με μήκος λάμας -16- εκατοστά

Συνελήφθη, την 08-01-2021 στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα, της ληστείας, της κλοπής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βραδινές ώρες της 08-01-2021 σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς μπήκε σε προσωρινό κατάλυμα 35χρονης αλλοδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -138- ευρώ. Ακολούθως, όταν ο δράστης έγινε αντιληπτός από την 35χρονη, την απείλησε με μαχαίρι προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία, ενώ στην προσπάθεια διαφυγής του, τραυμάτισε με το μαχαίρι 35χρονο αλλοδαπό.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν, χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) και ατομική κάρτα αλλοδαπού.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 07-01-2021 στην ίδια περιοχή, ο 25χρονος μπήκε σε προσωρινό κατάλυμα 21χρονου αλλοδαπού και αφαίρεσε την παραπάνω ατομική κάρτα, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία και το χρηματικό ποσό των -490- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -138- ευρώ, η ατομική κάρτα, μαχαίρι με μήκος λάμας -16- εκατοστά, καθώς και η προαναφερόμενη μικροποσότητα ναρκωτικών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Πηγή samos24.gr