Ασυνόδευτοι» Αλγερινοί ανήλικοι οι δράστες!

Εισαγγελική παρέμβαση και ανθρωποκυνηγητό πριν από λίγο για τους δράστες της ακραία βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη στο ΜΕΤΡΟ Ομονοίας

Από εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ, στην Ομόνοια.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε νωρίτερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος του μετρό από δύο νεαρούς που αρνούνταν να φορέσουν μάσκες και να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού.

Η εισαγγελία διέταξε από την Αστυνομία να αναζητηθούν οι δύο νεαροί και να διωχθούν για το περιστατικό. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους επικίνδυνους δράστες.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν δυο νεαροί επιτέθηκαν στον υπάλληλο με κλωτσιές, γροθιές και δολοφονική διάθεση.

Εξετάστηκαν δύο βίντεο από τις κάμερες του μετρό αλλά και κινητού τηλεφώνου επιβάτη που κατέγραψαν την επίθεση. Σε ένα από αυτά τα βίντεο φαίνονται τα πρόσωπα των δραστών. Αυτό φαίνεται ότι θα οδηγήσει σύντομα στον εντοπισμό τους.

Οι δράστες χωρίς μάσκες, μετά την επίθεση επί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα σε βάρος του εργαζομένου ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01) αποχώρησαν από τις αποβάθρες του ΜΕΤΡΟ Ομονοίας. Από το κλιμάκιο της ΔΕΕ εξετάστηκε και ο συρμός προκειμένου στα πειστήρια να συμπεριληφθούν και τα αποτυπώματα από τα καθίσματα που είχαν , με το δεδομένο ότι δεν φορούσαν γάντια.

Οι πληροφορίες πάντως είναι συγκεχυμένες, αφού κάποιοι κάνουν λόγο για έλληνες δράστες κάποιοι άλλη για αλλοδαπούς. Σε κάθε περίπτωση, νεαρής ηλικίας, ίσως και ανήλικοι.

Οι δύο δράστες, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με ακραία βία τον Σταθμάρχη, όταν τους παρατήρησε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, να φορέσουν μάσκα και τους υπέδειξε να κατεβάσει ο ένας εξ αυτών τα πόδια του από κάθισμα.

Με κατάγματα στα άκρα και σπασμένα πλευρά ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ έλαβε εξιτήριο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον νοσηλεία
.


Πηγή newsbreak.gr