Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής

Μπήκε για να κλέψει στο προσωρινό κατάλυμα μιας 35χρονης αλλοδαπής στο ΚΥΤ της Σάμου ένας 25χρονος αλλοδαπός, αλλά όταν εκείνη επέστρεψε και τον έπιασε στα πράσα την απείλησε με μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 35χρονο σύντροφό της που επιχείρησε να εμποδίσει την διαφυγή του!

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και ο δράστης διέφυγε με τα 138 ευρώ που έκλεψε από το ζευγάρι. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα, το μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών, μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ατομική κάρτα αλλοδαπού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια προέκυψε ότι την προηγούμενη ημέρα ο 25χρονος είχε τρυπώσει στο κατάλυμα ενός 21χρονου αλλοδαπού και είχε κλέψει την συγκεκριμένη ατομική κάρτα, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία και 490 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κλοπή και παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

ΠΗΓΗ   protothema.gr