Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης του άγριου εγκλήματος στον Παλάμα Δομοκού
.

Σε κοντινή απόσταση από την καλύβα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/1) το πτώμα του 41χρονου Πακιστανού, που δολοφονήθηκε άγρια με απανωτά χτυπήματα από σκεπάρνι από 24χρονο ομοεθνή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Παλαμά Δομοκού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το σημείο υπέδειξε ο ίδιος ο δράστης, που συνελήφθη από την αστυνομία στην Αθήνα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Το φρικτό έγκλημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρέπει να έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά από συμπλοκή των δύο Πακιστανών, αποκαλύφθηκε όμως αρκετές ημέρες αργότερα όταν ομοεθνής τους, αυτήκοος μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, κατάφερε να επικοινωνήσει με τις αρχές.
Έγκλημα σε live μετάδοση


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το μοιραίο βράδυ ο 41χρονος θέλησε να «μοιραστεί» με εκείνον τη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος του 24χρονου, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο.

Ο νεαρός όμως αντέδρασε και φαίνεται να ξέσπασε άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε φρικτό έγκλημα με σκεπάρνι. Αυτό μαρτυρούσαν τα ευρήματα στην καλύβα που έμεναν οι δύο Πακιστανοί, αλλά και στη γύρω περιοχή, όπου βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι άλλα ματωμένα αντικείμενα μαζί με το φονικό σκεπάρνι.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες και δεμένο με σχοινί, ενώ ήταν κατακρεουργημένο από τα πολλά χτυπήματα, που είχε δεχτεί σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

Ο δράστης το είχε πετάξει 150 - 200 περίπου μέτρα μακριά από την καλύβα, που έγινε το φονικό, σε ένα ρέμα δίπλα στον παλιό δρόμο που πάει από Παλαμά προς Μακρολίβαδο και τα άλλα χωριά.

Ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο το σημείο για να βρεθεί και να εντοπιστεί από κάποιον από τους αστυνομικούς ή τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες, ενώ και ο δυνατός αέρας που φυσούσε τις προηγούμενες ημέρες, δεν επέτρεπε στο σκύλο της ΕΜΑΚ που επίσης συμμετείχε στις έρευνες να εντοπίσει εύκολα μυρωδιά.

Όπως σημειώσαμε ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό και τελικά συνελήφθη στην Αθήνα.

Πηγή lamiareport.gr