ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

«Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών! Όχι άλλες προσλήψεις», λέει ο Κύρτσος

 


Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, πήρε θέση κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ.

Αντίθετο βρίσκει το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση τον Γιώργο Κύρτσο.

Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αντιδρά στην πρόβλεψη του νομοσχεδίου για τη δημιουργία σώματος για την «ήπια αστυνόμευση» - κατά τον κ. Χρυσοχοΐδη - στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

«Όχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών, ΑΕΙ, κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων και ειδικών σε ΑΕΙ, εφορία, κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση, ανάπτυξη θέλουν ειδικούς», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.


Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κύρτσου:

Πηγή ieidiseis.gr

1 σχόλια:

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ ΠΟΣΑ ΝΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ . ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Α) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,Β) ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου