Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν από συμπατριώτη των δύο Πακιστανών που παρακολούθησε με βιντεοκλήση το περιστατικό.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης δυο Πακιστανών εργατών γης από την καλύβα που διέμεναν δίπλα σε μια κτηνοτροφική μονάδα στον Παλαμά Δομοκού. Όλα δείχνουν ότι ο ένας επιτέθηκε με σκοπό να βιάσει τον άλλον και μάλιστα μετέδιδε live τις πράξεις του σε βιντεοκλήση! Από τη βιντεοκλήση φάνηκε ότι ο 20χρονος, θύμα των άρρωστων ορέξεων του 38χρονου συμπατριώτη του αντέδρασε. Δεν είναι γνωστό ποιος από τους δύο έχει σκοτώσει τον άλλο- μέχρι στιγμής παραμένουν και οι δύο εξαφανισμένοι, ωστόσο οι κηλίδες αίματος στην καλύβα που έμεναν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει διαπραχθεί ανθρωποκτονία.

Η τοπική Αστυνομία κινητοποιήθηκε με πολλές ημέρες καθυστέρηση, όταν ενημερώθηκε από έναν 42χρονο Πακιστανό ότι ένα φιλικό του πρόσωπο στην πατρίδα του είχε παρακολουθήσει σε live μετάδοση για αρκετά λεπτά όλα όσα είχαν γίνει στην καλύβα μέσω εφαρμογής στο κινητό του, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ο μάρτυρας είχε επικοινωνήσει από το Πακιστάν με τον έναν από τους δυο αγνοούμενους, που εμφανίστηκε μεθυσμένος στην βιντεοκλήση. Εκείνη τη στιγμή, ο 38χρονος συνομιλητής του φαινόταν να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή τους και να ξεσπά μεταξύ τους άγριος καυγάς, με το υποψήφιο θύμα να επιτίθεται στον επίδοξο βιαστή. Τι συνέβη από εκεί και μετά, είναι άγνωστο, καθώς η κλήση διακόπηκε…

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν με έξι ημέρες καθυστέρηση, βρήκαν στην καλύβα και έξω από αυτήν κηλίδες αίματος και ματωμένα ρούχα. Ματωμένο ήταν και ένα σκεπάρνι που βρέθηκε μέσα στην καλύβα και όλα δείχνουν ότι έγινε όπλο του εγκλήματος. Οι δυο Πακιστανοί ήταν άφαντοι, όπως και το ποδήλατο του 20χρονου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτένισαν» την περιοχή με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 1ης ΕΜΑΚ, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του 38χρονου, που σύμφωνα με το Lamiareport.gr είναι πατέρας τριών μικρών παιδιών τα οποία ζουν μαζί με την μητέρα τους στο Πακιστάν και θα ξεκινήσει η διαδικασία για να έρθουν στην Ελλάδα.


Πηγή newpost.gr