Συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα η είδηση για το φρικτό έγκλημα στο Χαλκιόπουλο Βάλτου, όπου δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν δεμένοι εντός της οικίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τα θύματα ήταν δεμένα στο σπίτι από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ενδεχομένως από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι, αφυδατωμένη και με τραύμα στο μάτι, ενώ το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε επίσης δεμένο, στο πάτωμα, δίπλα από το κρεβάτι.

Το σπίτι βρίσκεται εντός του χωριού, σε σημείο που είναι εμφανές από τον κεντρικό δρόμο Χαλκιόπουλου – Εμπεσού που περνάει μέσα από το χωριό.

Η είδηση ήρθε στο φως σήμερα το πρωί όταν κάτοικοι του χωριού που είχαν μέρες να δουν το ηλικιωμένο ζευγάρι, ανησύχησαν και επικοινώνησαν με συγγενείς τους. Ανιψιός του ζευγαριού άνοιξε το σπίτι και αντίκρισε δεμένους τους ηλικιωμένους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος κάλεσε την Αστυνομία και στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής που θα εξετάσει τον χώρο και τη σορό του 90χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, η γυναίκα φέρεται να έκανε λόγο για τρεις άνδρες που εισήλθαν εντός της οικίας, χτύπησαν και έδεσαν τους ηλικιωμένους.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες θα πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. Ένα γεγονός που σοκάρει ακόμη περισσότερο την τοπική κοινωνία.

Πάντως κάτοικοι του χωριού τονίζουν ότι εξωτερικά, βλέποντας το σπίτι, δεν θα περίμενε κάποιος ότι εντός του υπήρχε κάποιο αντικείμενο μεγάλης αξίας ή κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό, εκτός αν οι δράστες γνώριζαν κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται με ενδιαφέρον οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας, όπως και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή agriniotimes.gr