Δυο αδέρφια οι δράστες της βίαιης επίθεσης
στον σταθμάρχη στο Μετρό. Είναι Έλληνες και ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματα στο βαγόνι και από τις κάμερες ασφαλείας. Το Σάββατο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη στο Μετρό το βράδυ της Παρασκευής. Οι ανήλικοι δράστες είναι Έλληνες και ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο βαγόνι αλλά και από κουτάκια αναψυκτικών, όπως και από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το συμβάν.

Τα δυο αδέρφια 15 και 17 ετών προσήχθησαν στην ασφάλεια αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Αυτός είναι ο σταθμάρχης που χτύπησαν: «Υγεία και ανθρωπιά»

Μόνο λίγες λέξεις κι αυτές με δυσκολία κατάφερε να πει ο σταθμάρχης του Μετρό στην Ομόνοια που πριν από μερικές μέρες δέχτηκε άγρια επίθεση από δυο νεαρούς νταήδες. Ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να μιλήσει καλά εξαιτίας των χτυπημάτων στο σαγόνι του.

«Υγεία και ανθρωπιά τίποτα άλλο», είπε ο σταθμάρχης του Μετρό στην Ομόνοια στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν το μεσημέρι της Παρασκευής (15.01.2021) έξω από το σπίτι του. Όταν τον ρώτησαν για τους δυο νεαρούς που τον χτύπησαν στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια λίγο πριν πιάσει δουλειά, ο σταθμάρχης είπε μόνο: «Να είναι καλά, τίποτα άλλο».

Ο σταθμάρχης δυσκολευόταν να μιλήσει από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στη γνάθο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά την επίσκεψη στον γναθοχειρούργο, δεν θέλησε να κάνει άλλες δηλώσεις.

Το πρόσωπό του έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μετά την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Τετάρτη όταν οι δυο νεαροί τον ξυλοκόπησαν γιατί τους ζήτησε να κατεβάσουν τα πόδια τους από τα καθίσματα και να φορέσουν μάσκα.



Πηγή newsit.gr