Πωλητής και αγοραστής συνελήφθησαν αμφότεροι - Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στο Αγρίνιο

Πάνω στο αλισβερίσι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας ένας Έλληνας που είχε μόλις αγοράσει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους έξι γραμμαρίων από έναν αλλοδαπό, τα ίχνη του οποίου ακολουθούσαν από την Χαλκιδική οι αστυνομικοί του τμήματος Μουδανιών.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του αλλοδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 509 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας τρίφτης κάνναβης και νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 740 ευρώ. Πωλητής και αγοραστής παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη με κατηγορία για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Διακινούσε ηρωίνη στο κέντρο του Αγρινίου

Μέρα-μεσημέρι αναζητούσε αγοραστές στο κέντρο του Αγρινίου ένας 38χρονος, το όχημα του οποίου ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να κάνουν έλεγχο. Στο εσωτερικό του βρήκαν ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου» βάρους 5,9 γραμμαρίων, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη κατέσχεσαν και μια ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: protothema.gr