Σε δύο επιστολές που εξέδωσε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, συγχαίρει  τον μέχρι πρότινος Α. Δ Καστοριάς Νέστορα Θωμά για την προαγωγή του σε ταξίαρχο και Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, και  ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Κεραμά Θεόδωρο, για την αγαστή συνεργασία καθόλη την θητεία του ως Γενικού. Συγκεκριμένα η Ένωση Συνοριακών φυλάκων Καστοριάς αναφέρει:


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς με αφορμή την αποστρατεία του Ταξιάρχου ΚΕΡΑΜΑ Θεόδωρου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες για την αγαστή συνεργασία των προηγούμενων χρόνων και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της ζωής του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς ΝΕΣΤΟΡΑ Θωμά για την προαγωγή του σε Ταξίαρχο κατά τις πρόσφατες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και εύχεται καλή δύναμη και συνέχεια της εποικοδομητικής συνεργασίας μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος


bordernews.gr