Πριν από λίγη ώρα, ο κ. αρχηγός κάλεσε στρο γραφείο του τον πρώην πλέον επιτελάρχη κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα για να του ανακοινώσει ο ίδιος το αποτέλεσμα του ανώτατου συμβουλίου των κρίσεων.

Ο κ. Καραμαλάκης φέρεται να του έκανε γνωστό πως θλίβεται για την αποστρατεία, όπως επίσης πως δεν ήταν δική του επιλογή, αλλά άνωθεν επιβεβλημένη.

Φράσεις κι εκφράσεις που αποτυπώνουν τον αξιολογικό χαρακτήρα των κρίσεων, όπως άλλωστε τον έχουμε εκθέσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αξιολογώντας το πλαίσιο των δικών μας πληροφοριών και δεν είναι άλλος από ακραίο μετά από χρόνια κομματισμό και ωφελιμισμό, όχι πάνω στα δεδομένα που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε, αλλά εντελώς καινοφανή και μεταλλαγμένα.

Γίνεται επίσης φανερό, ηλίου φαεινότερο, ότι τον πρώτο λόγο τον είχε και τον διατηρεί ο κ. Οικονόμου, ο οποίος διαμορφώνει κι αυτός το προσωπείο της νέας ηγεσίας και των υπηρεσιών, σύμφωνα και πάνω σ' ένα πλάνο, η δυναμική και η παρείσφρυση του οποίου σε αλλότρια από τη φυσική αποστολή της αστυνομίας έργα, θα φανεί πολύ σύντομα.

 
ΠΗΓΗ   bloko.gr