ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Ζάκυνθος: Το τροχόσπιτο έκρυβε ένα πλήρες εργαστήριο καλλιέργειας χασίς

Ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικήςκαλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς, εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, στην περιοχή του Λαγανά.

Οι αρχές στη Ζάκυθνο προχώρησαν στη σύλληψη του έλληνα καλλιεργητή ο οποίος διατητούσε τρία τροχόσπιτα σε αγρόκτημα δίπλα στο σπίτι του.
Το ένα από αυτά το είχε διαμορφώσει σε πλήρες εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, με εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης, ενώ στους λοιπούς χώρους διαχείρισης του εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του και στα τροχόσπιτα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 δενδρύλλια κάνναβης, μήκους έως ένα μέτρο, 1.800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης, θερμικοί λαμπτήρες με κάτοπτρο, μετασχηματιστής, ανεμιστήρες κά, καθώς και χρηματικό ποσό 12.000 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και κάμερα παρακολούθησης με καταγραφικό.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΠΗΓΗ   patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου