ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Έκτακτα μέτρα της ΕΛΑΣ για το μπαράζ επιθέσεων υπέρ Κουφοντίνα

 

Πάνω από 300 επιθέσεις έχουν σημειωθεί σε όλη την Ελλάδα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη της Αστυνομίας.Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία με τις συνεχείς επιθέσεις από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας, νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί περισσότερες από 300 επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα, με τελευταία αυτήν στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής το μεσημέρι της Κυριακής (28.02.2021). Στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε να ληφθούν έκτακτα μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυξάνονται κατακόρυφα τα μέτρα φύλαξης, κυρίως στα αστυνομικά τμήματα, με αυξημένες περιπολίες και παρατηρητές με πολιτικά ρούχα, που θα ενημερώνουν τις δυνάμεις στο τμήμα για τυχόν ύποπτες κινήσεις ατόμων.

Επίσης, αυξάνονται τα μέτρα και η φρούρηση σε κτίρια που θεωρούνται στόχοι, όπως τα δικαστήρια, καθώς και σε πρόσωπα, που είναι δυνατό να αποτελέσουν στόχους, όπως οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση Κουφοντίνα. Ανάλογα με το πόσο πιθανή είναι η εκδήλωση ενέργειες σε βάρος κάποιου προσώπου, θα υπάρχει και μόνιμη φύλαξη.
Επιπλέον, θα πετούν drones της Αστυνομίας σε περιοχές που υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι δυνατό να εκδηλωθούν επιθέσεις, ώστε να δίνουν άμεσα εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Παράλληλα θα ενεργοποιηθεί σε όλο το φάσμα το πληροφοριακό δίκτυο της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.


ΠΗΓΗ   newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου