Είχε συλληφθεί μετά από έλεγχο στην περιοχή της Ομόνοιας ο τραυματίας στο ένοπλο επεισόδιο στην πλατεία Αττικής, καθώς επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και μετέφερε ναρκωτικά

Σεσημασμένος για ανθρωποκτονίες, κλοπές και ληστείες, Αλβανός υπήκοος ο τραυματίας στην πλατεία Αττικής. Αν και ο ίδιος δεν ενημέρωσε τις Αρχές πληρώματα της ΕΛΑΣ τον εντόπισαν αιμόφυρτο με τραύμα από πυροβόλο όπλο τον Αλβανό, μετά από κλήση αυτοκινητιστή για πυροβολισμούς με τους δράστες να επιβαίνουν στο ΤΑΧΙ στο ύψος του Σταθμού Λαρίσης για να διαφύγουν. Λόγω του αιφνιδιασμού και προβλήματος υγεία του επαγγελματία οδηγού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τους δύο αλλοδαπούς να εγκαταλείπουν στο εσωτερικό του ΤΑΧΙ του το όπλο που κατείχαν παράνομα και να διαφεύγουν πεζή.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων ωστόσο του τραυματία από το ΥΔΕΖΙ, διακριβώθηκε ότι την προηγούμενη ημέρα (25/02) περιπολία είχε συλλάβει σε έλεγχο στην περιοχή της Ομόνοιας τον Αλβανό, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι και κατείχε μικροποσότητα ναρκωτικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ένοπλη επίθεση σε βάρος του Αλβανού αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφόρων μεταξύ παραβατικών.

Πηγή nantiareport.gr