Με ανάρτηση του στη σελίδα του Facebook 

ο Β'αντιπρόεδρος της ΠΟ. ΣΥ. ΦΥ, Θωμάς Μπόζιαρης καλωσορίζει τους νέους συνοριακούς φύλακες οι οποίοι τελείωσαν την πρακτική τους εκπαίδευση και ξεκινούν από σήμερα ως συνοριακοί φύλακες την θητεία τους.


Έτυχε σήμερα να συνεργαστώ με τρεις Υπηρεσίες, κατά τη εκτέλεση των καθηκόντων μου.Με τα ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου, Αμυγδαλεζας και Κορίνθου.
Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο προσωπικό των τριών Υπηρεσιών, ανδρες και γυναίκες, οι οποίοι διαθέτουν τόσο επαγγελματική επάρκεια και Ήθος, όσο και υψηλό φρόνημα για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους όπως επίσης την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα, με την οποία ανταποκρίνονται στην υψηλή αποστολή τους.
Μα πάνω απ'ολα σέβονται και προστατεύουν ενεργά τα θεμελιώδη δικαιώματα καλλιεργωντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας.

Από σήμερα εντάσσονται - μετά το πέρας της πρακτικής τους - στις εν λόγω υπηρεσίες όπως και σε αρκετές ακόμη στα νησιά, στην Ξάνθη και στην Δράμα, οι Νέοι Συνοριακοί Φύλακες, οι οποίοι ξεκινούν με περίσσια όρεξη, αυτοπεποίθηση και θέληση , θέλοντας και αυτοί να αποδείξουν οτι ο'' θεσμός'' του Συνοριακού Φύλακα δεν συγκαταλεγεται τυχαία στους κορυφαίους θεσμούς.
Εύχομαι από καρδιάς καλή Αρχή και καλή Δύναμη.


bordernews.gr