ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Λόφος Στρέφη: Συμμορία Αλγερινών του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν και του άρπαξαν το νεαρό πιτ μπουλ που είχε βγάλει βόλτα

Η δράση συμμοριών λαθρομεταναστών Αφρασιατών, είναι ανεξέλεγκτη με πιο πρόσφατο θύμα νεαρό από τον οποίο άρπαξαν και το σκύλο του

Η βίαιη συμμορία των Αλγερινών, εντόπισε (11/02-19.00) τον 20χρονο ενώ είχε βγάλει για βόλτα στο λόφο του Στρέφη, το νεαρό πιτ μπουλ του.

Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια, τον 20χρονο τον λήστεψαν και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και €50 που είχε πάνω του, ενώ του άρπαξαν και το μόλις 7μηνων πιτ μπουλ που είχε στην κηδεμονία του.

Όπως κατέθεσε ο νεαρός στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, έβγαζε το σκύλο του βόλτα πρωί και βράδυ στη συγκεκριμένη περιοχή. Το απόγευμα της Πέμπτης (11/02) οι Αλγερινών και με πρόφαση να του πουλήσουν ναρκωτικά του τον προσέγγισαν. Ο 20χρονος προσπάθησε να τους αποφύγει και προχώρησε την πορεία του για να συνεχίσει τη βόλτα με το σκύλο του, όταν δέχθηκε επίθεση. Οι Αλγερινοί, τον ξυλοκοπούν βίαια και του αφαίρεσαν χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Πριν απομακρύνουν με την απειλή μαχαιριού στο λαιμό του, ένας εκ των δραστών του άρπαξε το λουρί που κρατούσε, πήρε μαζί του το πιτ μπουλ και διέφυγαν στα στενά της περιοχής.

Απο αναζητήσεις η ΟΠΚΕ εντόπισε και προχώρησε στη σύλληψη 25χρονου Αλγερινού ο οποίος αποδίδεται ως ο “αρχηγός ” της συμμορίας ενώ στην κατοχή του εντόπισαν και το πιτ μπουλ του νεαρού το οποίο και αποδόθηκε στον κηδεμόνα του.

Σε βάρος του Αλγερινού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ενώ η έρευνα για τη δράση της συμμορίας των επικίνδυνων Αφρασιατών συνεχίζεται.

Πηγή nantiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου