ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Φρίκη στην Ισπανία: Τέσσερις μετανάστες βίασαν 36χρονη - Της επιτέθηκαν ενώ ήθελε να τους βοηθήσει

Ο βιασμός από τους τέσσερις μετανάστες που έχει προκαλέσει σοκ στην Ισπανία σημειώθηκε στο νησί της Γκραν Κανάρια

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι τέσσερις άνδρες που είχαν φτάσει πρόσφατα στο νησί από την περιοχή του Μαγκρέμπ έχουν ήδη συλληφθεί.

Η ιστοσελίδα El Periodico αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ξεκίνησε συζήτηση με τους τέσσερις άνδρες την ώρα που περπατούσε στο πάρκο Agua La Perra.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα τους ρώτησε πώς θα μπορούσε να τους βοηθήσει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δέχθηκε την επίθεση των μεταναστών.

Η 36χρονη είναι κάτοικος του νησιού ενώ οι τέσσερις μετανάστες είχαν φτάσει πρόσφατα εκεί με βάρκα. Οι μετανάστες, μάλιστα, λέγεται ότι εκδιώχθηκαν από δομή φιλοξενίας γιατί παραβίασαν τους κανόνες με αποτέλεσμα να επιλέξουν να στήσουν σκηνή μέσα στο πάρκο στο οποίο κατηγορούνται ότι βίασαν την γυναίκα.

Οι τέσσερις άνδρες είναι ηλικίας 18 έως 35 ετών και συνελήφθηκαν από άνδρες της εθνοφυλακής.

Μετά τον βιασμό η 36χρονη η οποία κατά πληροφορίες κατάγεται από την Ιρλανδία, πήγε σε γιατρό ο οποίος κατέγραψε τα τραύματα που είχε υποστεί ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τις αρχές για την έκθεσή του.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό συνέλαβαν τους τέσσερις μετανάστες οι οποίες αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις κατηγορίες του βιασμού και της συνέργειας σε βιασμό.

Πηγή newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου