ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Επίθεση του προέδρου των ειδικών φρουρών κατά του προέδρου των αστυνομικών: Έχει προσληφθεί με μέσο

 

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκο εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.


"Πιστέψατε ότι ήταν ειδικοί φρουροί αυτοί; Δεν ήταν. Σας ξεκαθαρίζω ότι όσοι φωτογραφίζουν ειδικούς φρουρούς αλλά δεν το λένε πονηρά, συμπεριφέρονται προβοκατόρικα, διότι ο αστυνομικός εκεί - και εμένα δεν με απασχολεί, ούτε με ακούσατε ποτέ να πω από πού προέρχεται - δεν είναι ειδικός φρουρός. 

Είναι αστυνομικός των πανελληνίων κι αν κάποιος θα έπρεπε να απολογείται, είναι εκείνος που τους εκπροσωπεί και όχι οι ειδικοί φρουροί. 

Καταγγέλλω λοιπόν ότι αυτές οι φωτογραφικές πονηριές και από τον κ. Ραγκούση και από τον κ. Γερακαράκο είναι προβοκατόρικες και στοχοποιούν τους ειδικούς φρουρούς άδικα.

Εκεί είναι ένας αστυνομικός , μεταξύ άλλων αστυνομικών συναδέλφων μου, που κατακρεουργείται από το πρωί έως το βράδυ. Καταδίκασα την εικόνα, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε και το τεκμήριο της αθωότητας. Γιατί στους μπαχαλάκηδες και τους κουκουλοφόρους το αναγνωρίζουμε και ένα αστυνομικό όργανο της τάξης το έχουμε κρεμάσει στα μανταλάκια; Δεν ήταν ειδικός φρουρός. Και αναλογίζομαι. Αν ήταν ειδικός φρουρός τι θα γινόταν σήμερα από τον κ. Ραγκούση και τον κ. Γερακαράκο;" είπε ο κ. Ντούμας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ λέγοντας: "Δεν μπήκε στην Αστυνομία ούτε με πανελλαδικές, ούτε εκπαιδεύτηκε. Καθόλου, μηδέν μέρες. Έχει υποχρέωση σε έναν βουλευτή που τον έβαλε στην Αστυνομία και ξέρετε πώς προσελάμβανε η Αστυνομία. Και εγώ δεν το θεωρώ κακό. Τον τενεκέ τυρί που λέει, εγώ το σέβομαι γιατί τότε έτσι ήταν τα πράγματα. Με τον τενεκέ τυρί λοιπόν αυτοί που προσλήφθηκαν στην Αστυνομία δεν μπορεί να είναι κριτές αστυνομικών που δίνουν τη ζωή τους, δίνουν τον αγώνα τους, τον μόχθο τους και κάνουν και λάθη, πολύ σοβαρά λάθη, όπως τα καταδικάσαμε. Ντροπή σε αυτούς που στοχοποιούν και ειδικούς φρουρούς και αστυνομικούς. 

Ντροπή στον κ. Ραγκούση, ντροπή στον κ. Γερακαράκο. Ντροπή τους".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


ΠΗΓΗ   bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου