Συνελήφθησαν για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη συνολικά 16 άτομα - Ένας 22χρονος συμμετείχε στην ομάδα που ξυλοκόπησε τον αστυνομικό και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες - Πιθανόν είναι χούλιγκαν ομάδας.

Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ένας 22χρονος Έλληνας που συμμετείχε στην ομάδα των κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν εναντίον του αστυνομικού της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη και τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς στο πρόσωπο και το κεφάλι, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Από τους συνολικά 16 συλληφθέντες για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε βάρος του αστυνομικού.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για κάτι, ωστόσο φαίνεται να είναι οπαδός της ΑΕΚ. Στα επεισόδια συμμετείχαν όχι μόνο αντιεξουσιαστές αλλά και χούλιγκανς πέντε ομάδων και ενδεχομένως όλοι οι συμμετέχοντες στον ξυλοδαρμό συν του άντρα που έριξε κάτω τον αστυνομικό από το μηχανάκι και για τον οποίο συνεχίζονται οι αναζητήσεις, ενδεχομένως και εκείνος να ήταν χούλιγκαν.

Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες με συνδυασμό μεθόδων, για την συμμετοχή του, ενώ ρόλο για την ταυτοποίησή του και την παρουσία του στο σημείο έπαιξε ακόμα και το έγγραφο μετακίνησης που είχε μαζί του.


ΠΗΓΗ   news247.gr