«Από εχθές το πρωί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα να μαζευτούν το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρήσει», δήλωσε πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης.

«Από εχθές το πρωί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα να μαζευτούν το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού. Τα ανεβασμένα κρούσματα οφείλονται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλες συγκεντρώσεις», είπε ο κ. Παναγούλης, μιλώντας στο Mega.

«Χθες στη Νέα Σμύρνη ήταν δεκάδες κουκουλοφόροι. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί από μέρος σε μέρος. Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση», πρόσθεσε ο ίδιος.
Πηγή newpost.gr