ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Λέσβος: Επίθεση μεταναστών σε αστυνομικούς στο Καρά Τεπέ

 

Εισβολή μετανάστη σε σπίτι γυναίκας στη Μυτιλήνη


Τους ζόρικους έκαναν δύο αλλοδαποί στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έκαναν ελέγχους στην δομή διαμονής μεταναστών και προσφύγων στο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης και αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις τους.

Δεν σταμάτησαν εκεί, όμως, καθώς εξύβρισαν και απείλησαν τους ένστολους και, όταν εκείνοι θέλησαν να τους περάσουν χειροπέδες, αντιστάθηκαν προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς βέβαια να το καταφέρουν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Το κίνητρο της εισβολής ενός αλλοδαπού στο σπίτι μιας γυναίκας στη Μυτιλήνη, διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με την προανάκριση, ο μετανάστης προκάλεσε ζημιές για να μπει στο σπίτι, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν σκόπευε να κλέψει ή να επιτεθεί στην ένοικο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση φθορών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης. 

 

ΠΗΓΗ   protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου