ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

Παναγιώτης Χαρέλας: Ποιός θα κληθεί να προστατεύσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Κάποιοι έχουν ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ για ότι συμβαίνει!!

 

Ποιός θα κληθεί να προστατεύσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; - Κάποιοι έχουν ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ για ότι συμβαίνει


Για όσους συμμετείχαν μέχρι χθες στις προκλήσεις για να διχάζουν την κοινωνία με αφορμη την προσπαθεια ηρωοποίησης ενός δολοφόνου - τρομοκράτη που κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του αρέσουν οι συνθήκες διαβίωσης στο κελί του.

Για όσους, μέσα από την πίεση για την δημιουργία μιας εύθραυστης κατάστασης στην ελληνική κοινωνία, αναζητούν τα λάθη των συναδέλφων μου για να φέρουν τον διχασμό.

Για όσους συναδέλφους μου συνδικαλιστές παράγουν φθηνό συνδικαλισμό, εκμεταλλευόμενοι τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις για να χαρακτηρίσουν " αλήτες" τους συναδέλφους τους και να υποβαθμίσουν το εκπαιδευτικό συστημα του Σώματος στα τηλεπαράθυρα (αγνοώντας πως οι ίδιοι οφείλουν την εισαγωγή τους στην Αστυνομία παλιότερα στα "τυροκομικά προϊόντα" που προσέφεραν στους βουλευτές τους), κερδίζοντας έτσι λίγη παραπάνω δημοσιότητα.

Για όσους από όλους εμάς δεν κατάλαβαν ακόμη πως οι φασίστες δεν διαβιούν μόνο στο ένα ιδεολογικό άκρο αλλά και στα δύο, αναζητώντας νεκρό αστυνομικό

Για όσους από εμάς δεν κατάλαβαν πως ο στόχος τους είναι να φέρουν την βία και την ανομία στην ελληνική κοινωνία.

Για όσους συνεχίζουν να καλύπτουν και να υπερασπίζονται κουκουλοφόρους, ταραξίες και δολοφόνους στρατολογώντας όσους περισσότερους νέους γίνεται.

Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ για αυτή την ανομία είναι μια και μας αφορά όλους. Πριν πάρουμε θέση, ας αναλογιστούμε ποιος κρύβεται από πίσω και ποιος υποκινεί τέτοιες καταστάσεις. Ποιος φέρει τον διχασμό και ποιος προκαλεί την ένταση.

Ποιος θα κληθεί να προστατεύσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

"Μην φοβάστε, θα αντέξω", ψιθύρισε ο τραυματίας συνάδελφός μας χθες βράδυ.


Άγγελε, περαστικά, θα τα καταφέρεις.


bordernews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου