Η προανάκριση είναι μυστική, ωστόσο δυο – τρία άτομά από εκείνα που πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν ετοιμάζονται να δώσουν «απρόσμενη» διάσταση στο τροχαίο που είχε σαν επακόλουθο τον τραγικό θάνατο του 45χρονου υποδιοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, Νίκου Γεωργίου!

Όπως τονίζει η εφ. «Πελοπόννησος», σε σημερινό της δημοσίευμα, ο εκλιπών δεν ήταν «τυχαίος» αξιωματικός. Είχε τιμηθεί από την ηγεσία της ΕΛΑΣ ως υπαστυνόμος «επ’ ανδραγαθία», διότι έφερνε σε πέρας επικίνδυνες αποστολές µε εμπόρους ναρκωτικών και μαστροπούς της Ηλείας.

Βάδιζε στα χνάρια του αξιομνημόνευτου πατέρα του Δηµήτρη που κι αυτός ήταν απηνής διώκτης «διακεκριμένων» εγκληματιών της Ηλείας και της Αθήνας όταν υπηρετούσε στο Τμήµα της Ασφάλειας Αττικής.

Με άλλα λόγια, ο πατέρας και στις μέρες µας ο γιος του είχαν εχθρούς στην Ηλεία, γιατί είχαν εξοντώσει πολλά παράνομά κυκλώματα.

Πέραν των επικείμενων καταθέσεων, αναμένονται και τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης, τόσο του οχήματος της ΕΛΑΣ, το οποίο οδηγούσε ο Νίκος Γεωργίου, όσο και του απορριμματοφόρου στο οποίο επέπεσε το πρώτο αυτοκίνητο.

«Η προανάκριση ανατέθηκε σε έμπειρο αξιωματικό και το χρέος µας στη μνήμη ενός άξιου συναδέρφου µας είναι να εξετάσουμε κάθε πτυχή και συνθήκη της σύγκρουσης που του στέρησε τη ζωή…», σχολίασε ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Ηλείας.

Πηγή patrisnews.com