Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ πραγματοποίησε σειρά θεσμικών συναντήσεων με τη φυσική ηγεσία της Αστυνομίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Στη συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη, οι συνδικαλιστές τον συνεχάρησαν “για την καθ’ όλα αξία προαγωγή του και επανατοποθέτησή του στην κορυφή της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ-Θ”, και ανέδειξαν τα προβλήματα κατά την τρέχουσα περίοδο, των αστυνομικών υπηρεσιών των έξι επιμέρους Διευθύνσεων Αστυνομίας που συντονίζει η ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ-Θ, με κύριο αυτό της εφαρμογής των ΚΥΑ περί COVID-19. Η διάθεση υπηρεσιακών οχημάτων συμμετρικά και κατά προτεραιότητα, καθώς και η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών, αποτέλεσαν ζητήματα τα οποία επίσης επισημάνθηκαν, και τα οποία ο κ. Γενικός με το Επιτελείο των συνεργατών του κατέγραψαν “ώστε να δρομολογηθούν οι δέουσες λύσεις”.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Ταξίαρχο Μιχαήλ Σεβδυνίδη και επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης, τον οποίο οι συνδικαλιστές επίσης συνεχάρησαν “για την πρόσφατη προαγωγή του και επανατοποθέτησή του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης”. Κατά τη συνάντηση αναλύθηκαν ζητήματα-προβλήματα της υπηρεσιακής καθημερινότητας της Δ.Α. Ροδόπης, ενώ σημειώθηκε ως “απόλυτα θετική” η ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης με αστυνομικό προσωπικό κατόπιν απόφασης της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, “αντιμετωπίζοντας φαινόμενα λειψανδρίας παλαιότερων εποχών”.
Τέλος, οι συνδικαλιστές συναντήθηκαν με τον νέο Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Αστυνομικό Διευθυντή Κων/νο Βλάχο, τον οποίο συνεχάρησαν επίσης “για την πρόσφατη διοικητική του αναβάθμιση”. Στη συνάντηση αναλύθηκαν διεξοδικά ζητήματα που απασχολούν τον τομέα της εκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. και “η συνεισφορά των Αξιωματικών στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος εκπαίδευσης των Δοκίμων, προκειμένου να διασφαλίζεται ταυτόχρονα και η προστασία τους από την πανδημία”.
Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ, τονίζει: “Παραμένουμε σταθερά δίπλα στα μέλη μας, σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και διευκόλυνσης εκτέλεσης των καθηκόντων τους”.

Πηγή inkomotini.news