ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Μνημόσυνο των Ειδικών Φρουρών Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γεωργίου Σκυλογιάννη

 Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη με την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ημέρα της υπέρτατης θυσίας των δυο Ηρώων, Ειδικών Φρουρών, Γεώργιου ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ και Ιωάννη ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, τίμησαν τη μνήμη τους, διοργανώνοντας και πραγματοποιώντας μία σεμνή τελετή,λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την δημόσια υγεία λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, στην οποία εψάλλει τρισάγιο, στο σημείο όπου την 1-3-2011, άφησαν την τελευταία τους πνοή από τους στυγνούς εγκληματίες τους οποίους καταδίωκαν.

Στην τελετή παρέστησαν οι γονείς και συγγενείς των Ειδικών Φρουρών.

Στην μνήμη των πεσόντων κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος Νικαίας-Αγ.Ι.Ρέντη κ. Γεώργιος Ιωακειμίδης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας ταξίαρχος κ. Βασίλειος Ρόκκος και ο πρόεδρος του ομίλου φίλων Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ιωάννης Μαθιουδάκης.

Φέτος σεβόμενοι τους νόμους και την προστασία του κοινωνικού συνόλου περιοριστήκαμε στην τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης με τις προβλεπόμενες από το Νόμο ελάχιστες παρουσίες.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πειραιώς, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Κοκκώνης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΠΑΛΑΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΠΗΓΗ   policenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου