ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Η ασφάλεια των Φλωρινιωτών, η πάταξη της εισαγόμενης λαθραλιείας και άλλα θέματα τέθηκαν από τον Γ. Αντωνιάδη στη συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. ΟικονόμουΤην Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου.

Στη συνάντηση, τέθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια των πολιτών στο νομό Φλώρινας καθώς και θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο νομό Φλώρινας, όπως η χορήγηση του επιδόματος παραμεθόριων περιοχών κ.ά. Ο βουλευτής έθεσε επίσης θέματα που φορούν την ασφάλεια των υδάτινων συνόρων μας στη Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα ώστε από τη μία να μπορούν οι αλιείς μας να ψαρεύουν ελεύθερα, ενώ από την άλλη να αποτρέπονται οι λαθραλιείς από τις γειτονικές χώρας Αλβανία και Σκόπια να περνούν παράνομα τα σύνορα και να υφαρπάζουν το μεροκάματο των Ελλήνων αλιέων, ενώ συχνά προβαίνουν και σε δολιοφθορές των διχτυών τους.

Τέλος, ο κ. Αντωνιάδης, ζήτησε από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, όταν ξεκινήσει να λειτουργεί το τελωνείο Λαιμού, να στελεχωθεί από Φλωρινιώτες αστυνομικούς που υπηρετούν σε άλλες περιοχές της χώρας.Πηγή neaflorina.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου