ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Κατερίνη: Κύκλωμα μοίραζε με το τσουβάλι διπλώματα οδήγησης

 

Μια μεγάλη επιχείρηση των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη και έχει οδηγήσει σε 13 συλλήψεις.


Η εγκληματική οργάνωση κατάφερνε και έβγαζε διπλώματα οδήγησης σε άτομα τα οποία δεν έφταναν ούτε μία φορά να μπουν σε όχημα, ενώ δεν έδιναν ούτε καν στις εξετάσεις για τα σήματα.

Υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών στην Κατερίνη έπαιρναν χρήματα και με αυτόν τον τρόπο κατάφερναν να βγάζουν διπλώματα σε άτομα τα οποία δεν είχαν κάνει ούτε ένα μάθημα, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει διαπιστώσει ότι έχουν βγει περισσότερα από 300 διπλώματα μέχρι τώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τιμοκατάλογος, ήταν από 300 έως 3.000 ευρώ ενώ αποκαλύφθηκε ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση δεν μόνο διπλώματα οδήγησης για ΙΧ οχήματα, αλλά και επαγγελματικά διπλώματα.
Μάλιστα, η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης που έφταναν άτομα από την Ήπειρο ή την Κατερίνη για να βγάλουν δίπλωμα χωρίς να δώσουν τις απαραίτητες εξετάσεις.


ΠΗΓΗ   newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου