Νέα επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στη Σάμο, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.

Ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της DG HOME κυρία Beate Gminder, θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 τη νέα ΚΕΔΝ (Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Νήσων) στην θέση «Ζερβού» στη Σάμο για να επιβλέψουν την πρόοδο των εργασιών.

Στο πλαίσιο της κοινής επίσκεψής τους στο νησί, ο κ. Μηταράκης και η κ. Gminder θα συναντηθούν με τον Aντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Πανουράκη, τον δήμαρχο Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Μηταράκης επισκέφθηκε τελευταία φορά την Σάμο στις 6 Φεβρουαρίου 2021. Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης επισκέφτηκε τη Σάμο και το εργοτάξιο του νέου κλειστού/ελεγχόμενου κέντρου Σάμου στη θέση Ζερβού για να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών. Τον Υπουργό και τότε συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης.

Δεν είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αν. Σάμου κ. Στάντζο, καθώς ο τελευταίος βρισκόταν στους Φούρνους για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε Φούρνους – Θύμαινα – Ικαρία.

 

ΠΗΓΗ   samostoday.gr