ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Άγρια καταδίωξη και συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης – VIDEO

 


Καταδίωξη είχαμε πριν από λίγο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Η καταδίωξη έγινε όταν η αστυνομία εντόπισε ένα ύποπτο όχημα CITROEN XSARA και του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει κινούμενος μέσα σε κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ύποπτο αυτοκίνητο κινήθηκε ανάποδα στο ρεύμα της Ιωακείμ Καβύρη και φτάνοντας στο ύψος της οδού Πατριάρχου Κυρίλλου έστριψε αριστερά και πάλι ανάποδα στο ρεύμα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κινητοποιήσουν το αυτοκίνητο πυροβολώντας στα λάστιχα με σκοπό να μην φτάσει στο σημείο της λαϊκής αγοράς όπου υπήρχε πλήθος κόσμου.

Θυμίζουμε ότι ο δρόμος αυτός οδηγεί στην οδό Παπαναστασίου δηλαδή στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή αγορά στην Αλεξανδρούπολη σήμερα Πέμπτη.
Η λεπτομέρεια που βοήθησε να μη θρηνήσουμε θύματα.
Για κακή τους τύχη στον δρόμο που διάλεξαν είχε μεταβεί λίγο νωρίτερα όχημα της τροχαίας για να επιληφθεί τροχαίου ατυχήματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν το όχημα λίγα μέτρα πριν τον δρόμο της λαϊκής αγοράς.
Τελικά η αστυνομία με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να το εγκλωβίσει στην διασταύρωση των οδών Πατριάρχου Κυρίλλου και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Στην προσπάθεια αυτή ακολούθησε συμπλοκή με τους επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα. Εκτός από τον οδηγό και τον συνοδηγό στο όχημα και συγκεκριμένα στο πορτμπαγκάζ γίνεται αναφορά ότι ήταν κρυμμένα άλλα τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για διακινητή μη νόμιμων μεταναστών.


ΠΗΓΗ   focustonevro.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου