Αυτό που θα ήθελε και ο ίδιος ο Γιώργος Καραϊβάζ, να βοηθήσει τα παιδιά, έγινε πραγματικότητα με αφορμή τον θάνατό του. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 151.400 ευρώ και 2.000 δωρεές για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τον αγώνα που ξεκίνησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πολυϊατρείο για τα παιδιά κι έτσι ο κόσμος που ήθελε να δείξει την αγάπη του και τη συμπαράστασή του για την απώλεια του αγαπητού σε όλους αστυνομικού συντάκτη, μπορούσε να συνδράμει με ένα απλό μήνυμα που είχε συγκεκριμένη χρέωση. Όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινώσει το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε.

Νωρίτερα, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, έκανε έκκληση να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. «Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα “βοηθήσει” μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος» είπε.

Στην ίδια κατεύθυνση και ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης. «Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια που γίνεται για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, αυτό θα άρεσε και στον πατέρα μου, αγαπούσε πολύ τα παιδιά» είπε.


ΠΗΓΗ   notia.gr