Αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΣΕΦΕΑΑ , την Παρασκευή 2/4//2021 , μετέβη στην ΓΑΔΑ πραγματοποιώντας συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. Σανιδά Παρασκευά μάλιστα και με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.


Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης και κατανόησης με την άνεση να αναπτυχθούν , να διατυπωθούν και να προβληθούν προβλήματα , υπηρεσιακές δυσλειτουργίες και παθογένειες που αφορούν τις υπηρεσίες της Αττικής και έχουν αντίκτυπο στο σύνολο των μελών μας που υπηρετούν στα όρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής .

Ο κ. Γενικός με πρωτόγνωρο ενδιαφέρον και υπομονή , άκουσε τα προβλήματα των μελών μας , τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας . Μάλιστα σε πολλά απ’ αυτά ανταποκρίθηκε άμεσα δίνοντας οδηγίες και εντολές δείχνοντας άμεσο πραγματικό ενδιαφέρον , στα δε υπόλοιπα όρισε σύντομο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση τους.
Αμοιβαία και αυθόρμητα προέκυψε η ανάγκη, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει η κοινωνία και η αστυνομία , για επίδειξη συναδελφικής αλληλεγγύης και κατανόησης από την πλευρά της ηγεσίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της, και από κοινού με στόχο το γενικό όφελος , να πράξουμε ότι είναι απαραίτητο λαμβάνοντας τις αντίστοιχές αποφάσεις.

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σανιδάς Παρασκευάς, έχει μακρά θητεία και εμπειρία στις πλέον μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. , διαθέτει ευήκοον ούς και δήλωσε πρόθυμος να βάλει ‘πλάτη’ στην επίλυση προβλημάτων που ανήκουν στο κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ. που αυτός προΐσταται.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε χώρα επίσης συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. Σκούρα Ιωάννη . Είναι γνωστό ότι εν λόγο διεύθυνση λόγω της τεράστιας λειψανδρίας , και με όσα απ’ αυτό συνεπάγονται , αποτελεί διεύθυνση ‘φάντασμα’ .

Η διαχείριση της υφιστάμενης κατάστασης από τον κ. Ταξίαρχο απαιτεί μεθόδους αλχημείας περισσότερο , και όχι διοίκησης . Η ενίσχυση της , και μόνο αυτή , θα λύσει τα επιμέρους τεράστια προβλήματα στο προσωπικό . Ο κ. Ταξίαρχος μας διαβεβαίωσε ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα θα επιδιώξει να επιφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στη διεύθυνση του .

Ακολούθως το ΔΣ του ΣΕΦΕΑΑ συναντήθηκε και με τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής , Αστυνομικό Διευθυντή κ. Φυλακτάκη Αθανάσιο , καθώς και τον τμηματάρχη της ΟΠΚΕ/ΔΡΑΣΗΣ , Αστυνόμο Α’ κ. Τζούση Παντελή , πραγματοποιώντας μια εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα των υπηρεσιών τους , πολλά εκ των οποίων απασχολήσαν και την επικαιρότητα .

Όταν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο αστυνομικός , είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθεί η αστυνομία και το πρωτίστως κοινωνικό της έργο .Όταν αποστρέφουμε το ενδιαφέρον μας από τον αστυνομικό τότε υποβαθμίζουμε παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών που αυτός παρέχει στους πολίτες .


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ




ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FB ΤΟΥ ΣΕΦΕΑΑ 

bordernews.gr