Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης μαζί με μέλη του προεδρείου, επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης όπου, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον οικείο Διευθυντή, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Απόστολο Χαβδούλα.

Κατά την επίσκεψή μας στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, παραδώσαμε αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και υγειονομικό υλικό για όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας.
Κατά τη συνάντησή μας με τον κ. Διευθυντή καθώς και με άλλα στελέχη - μέλη μας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συζητήσαμε εποικοδομητικά για θέματα που αφορούν το προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω Διεύθυνσης, καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα νευραλγική Υπηρεσία, επιφορτισμένη με αρμοδιότητες επί θεμάτων αλλοδαπών και αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας και διανέμει σε αστυνομικές υπηρεσίας της περιφέρειάς μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της προστασίας των συναδέλφων.


Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος



ΠΗΓΗ   policenet.gr