Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Εκπαιδεύτηκαν οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης κατά της πλαστογραφίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης που αφορά την πλαστότητα εγγράφων.

Συγκεκριμένα εχθές 7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη έγινε η εκπαίδευση του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν, σε δύο εκπαιδευτικές σειρές, συνολικά τριάντα (30) αστυνομικοί και συνοριακοί φύλακες που υπηρετούν στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης, στο Τμήμα Αλλοδαπών, στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου και στον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν αξιωματούχοι της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ακόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας της Πρεσβείας Sylvie AYME και ο Αξιωματικός Σύνδεσμος Ασφαλείας της Πρεσβείας Jean-Christophe JOLY.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση στην αναγνώριση και τον εντοπισμό πλαστών εγγράφων κατά τον έλεγχο αλλοδαπών, ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα τους.

Στο τέλος της εκπαίδευσης απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Διευθυντή Λάμπρο Τσιάρα στην Ακόλουθο Εσωτερικής Ασφάλειας της Πρεσβείας της Γαλλίας.

Πηγή e-evros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου