ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Καστοριά : Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 


Συνελήφθησαν την 26-04-2021 σε περιοχές της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο (2) 18χρονοι ημεδαποί και ένας 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στην Καστοριά δύο (2) 18χρονοι, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του ενός εξ αυτών, εννέα (9) δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε προμηθευτεί από τον έτερο 18χρονο, ο οποίος και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του είκοσι τρία (23) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
Συνολικά κατασχέθηκαν τριάντα δύο (32) δισκία ναρκωτικών χαπιών και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


ΠΗΓΗ   kastoria365.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου