Συνελήφθη χθες (29-05-2021) το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 22χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο του περασμένου έτους, προέβη σε δεκαπέντε (15) συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών, κατά τις οποίες διακινήθηκαν τουλάχιστον -118- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έτερες άγνωστες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ εκτιμάται ότι ο ανωτέρω αποκόμισε κέρδος τουλάχιστον -1.180- ευρώ.

Ακολούθως, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -10,6- γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα sim, που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.


ΠΗΓΗ   kouzounews.gr