Ο 33χρονος «τρύπωσε» στο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστη πόρτα - Αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν τον αρρωστημένο δράστη


Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 23 Μαΐου 2021 στο χωριό Μουρίκι της Θήβας, όπου ένας 33χρονος άνδρας από το Πακιστάν βίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα 65 χρονών.

Ο 33χρονος φέρεται πως απέκτησε πρόσβαση στο σπίτι της ηλικιωμένης, πιθανότατα για να κλέψει ότι βρει από την την οικία της, μέσω μιας ανασφάλιστης πόρτας, όμως όταν είδε την 65χρονη την ακινητοποίησε βίαια και στη συνέχεια την βίασε. Αφού ολοκλήρωσε την αρρωστημένη αυτή πράξη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 65χρονη ενημέρωσε αμέσως τις αρχές, δίνοντας λεπτομερής περιγραφή του έκφυλου άνδρα, με αποτέλεσμα αστυνομικοί που περιπολούσαν την περιοχή να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου κρατείται και κλήθηκε η 65χρονη για να τον αναγνωρίσει. Η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή radiothiva.gr