Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Συγκλονίζει αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που έσωσε 4χρονο παιδί στο Παλαιό Φάληρο: «Νιώθω ευγνωμοσύνη στον Θεό»

Ένα ειδικό ένθετο- βίντεο στη σελίδα της αστυνομίας με ανθρώπινες ιστορίες από την πλευρά των αστυνομικών «πρωταγωνιστών»

Συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα του ο ειδικός φρουρός Κωσταντίνος Σαμαράς, περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, όταν κατάφερε να επαναφέρει ένα παιδί μόλις 4 ετών, από βέβαιο θάνατο.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έλαβαν σήμα από το κέντρο τον περασμένο Απρίλιο για ένα παιδί που δεν είχε σφυγμό. Φτάνοντας στο σπίτι, είδαν τη μητέρα του να τους περιμένει και τον πατέρα, να έχει στην αγκαλιά του το παιδί, που δεν ανέπνεε. Μάταια καλούσαν ασθενοφόρο και αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Μέσα στο περιπολικό και ενώ βρίσκονταν εν κινήσει, ο Σαμαράς κατάφερε να το επαναφέρει στην ζωή με μαλάξεις. Ο ίδιος περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο όσα βίωσε σε βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο Deep Blue.

Ένα ειδικό ένθετο- βίντεο στη σελίδα της αστυνομίας με ανθρώπινες ιστορίες από την πλευρά των αστυνομικών «πρωταγωνιστών». Είναι η δική τους «πλευρά»... το πώς το βίωσαν όλο αυτό το συμβάν που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Πηγή lawandorder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου