ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η τρυφερή εικόνα αστυνομικού με το μωρό της Καρολάιν

 


Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέβασε στο Facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία, την ώρα που αστυνομικός έχει στην αγκαλιά του το μωρό.


Συγκλονίζει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, με τις Αρχές να είναι επί ποδός, ώστε να συλληφθούν οι δράστες. Τραγικές στιγμές έζησε και το μωρό του ζευγαριού, που είναι μόλις 11 μηνών. Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σπίτι, πήραν αμέσως στην αγκαλιά τους το μωρό, το οποίο στη συνέχεια παραδόθηκε στη γιαγιά του.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέβασε, μάλιστα, μία τρυφερή εικόνα, την ώρα που αστυνομικός έχει στην αγκαλιά του το μωρό.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας», έγραψε χαρακτηριστικά.


Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας ..
Χρηστο νιώθω περήφανος που υπηρετώ με ανθρώπους οπως εσυ την ελληνική αστυνομία ...Όταν είδα την φωτογραφία ήμουν σίγουρος ότι είσαι σίγουρα πέρα απο καλός άνθρωπος και Πατερας ...


ΠΗΓΗ   dikaiologitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου