Πέρασε παράνομα στην Ελλάδα για να ξεφύγει από την υπόθεση ναρκωτικών για την οποία έχει κάνει και φυλακή στην Τουρκία, όμως είναι πιθανό να επιστρέψει στην Τουρκία, δια της νόμιμης οδού.

Ο λόγος για έναν 35χρονο Πακιστανό, ο οποίος εμφανίστηκε όπως χιλιάδες άλλοι στον Έβρο και συνελήφθη για λαθραία είσοδο. Ο Πακιστανός, μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο ΚΥΤ Φυλακίου και θα αφήνονταν πιθανώς ελεύθερος, όμως από την δακτυλοσκοπική έρευνα προέκυψαν άλλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, στρατιωτικών που έχουν υπηρετήσει στον Έβρο και πλέον μπορούν να μιλούν δημοσίως, πολιτικών παραγόντων απ’ όλη τη Θράκη, η κυβέρνηση με υπουργό μετανάστευσης και ασύλου τον Παναγιώτη Μηταράκη, επιμένει στην επέκταση του ΚΥΤ. Ανάμεσα στις απόψεις που έχουν κατατεθεί εναντίον της επέκτασης είναι οι λόγοι εθνικής ασφάλειας και προστασίας της πατρίδας από ένα σημείο που μπορεί να αναφλεγεί ανά πάσα στιγμή, καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν παράνομα στη χώρα. Το γεγονός βέβαια ότι οι ροές συνεχίζονται, αποδεικνύει περίτρανα ότι μπαίνουν άτομα στη χώρα.

Όσο για τον Πακιστανό που συνελήφθη στο ΚΥΤ, συνελήφθη μόλις στις 7 Μαΐου, ενώ είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα για πρώτη φορά στις 23 Απριλίου. Δηλαδή ο 35χρονος ήταν πολύ πιθανό αν δεν εξακριβώνονταν (ύστερα από τόσες μέρες) ότι εκκρεμεί σε βάρος του η παραπάνω Ερυθρά Αγγελία σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα για υπόθεση 1,5 κιλού ηρωίνης, θα κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Είναι προφανές ότι τα επιχειρήματα Μηταράκη καταρρέουν, από μία και μόνο υπόθεση, καθώς το έκτακτο γεγονός μπορεί να έρθει μέσα από το ΚΥΤ ανά πάσα στιγμή. Έγινε στη Μόρια με τις φωτιές, έχει γίνει και στο Φυλάκιο πολλές φορές. . .

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές και η υπόθεσή του θα κριθεί από τη δικαιοσύνη.

Πηγή thrakinea.gr