ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Συνελήφθησαν 3 διακινητές με συνολικά 11 μη νόμιμους μετανάστες στο βόρειο Έβρο

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες στις 16-6-2021, στο βόρειο Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην αγροτική περιοχή του Σάκκου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι καθοδηγούσαν πεζούς στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην αγροτική περιοχή της Καβύλης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι καθοδηγούσε πεζούς στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Πηγή evros24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου