Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής ως αθλητής ενώ παράλληλα υπηρετεί στην ΕΛΑΣ στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, για τη διάκριση που κατέκτησε προσκλήθηκε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για να τον συγχαρεί

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Υπαστυνόμο Β’ και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννη Καργιωτάκη, υποδέχτηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.Α.Σ. Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης στο γραφείο του, με αφορμή την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.Α.Σ. εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και την ικανοποίησή του, προς τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ Γιάννη Καργιωτάκη, καθώς ως μέλος της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, και της Εθνικής ομάδας Πάλης, με τη διεθνή του διάκριση προβάλλει την Χώρα μας Διεθνώς .
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζήτησαν τρόπους για την περαιτέρω στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) να συνεχίσει να υποστηρίζει τους ενεργούς αθλητές οι οποίοι υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ να συνεχίζουν τον πρωταθλητισμό, παράλληλα με τις υποχρεώσεις τους στο Σώμα.

Ο Γιάννης Καργιωτάκης, είναι αθλητή του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κατέχει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος της Ελευθέρας Πάλης σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημαντικές διακρίσεις με την Εθνική ομάδα Ανδρών Πάλης αλλά και με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

• (2021) 2ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής
• (2020) 2ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής
• (2019) 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Άμμου (beach wrestling), και 3ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής
• (2018) 3ος στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης

Πηγή nantiareport.gr