Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ο Αλεξανδρουπολίτης "ήρωας" Αστυνομικός Β.Μπαταρλής τραυματίστηκε σε διάρρηξη κατοικίας

 


της Κατερίνας Καλεντερίδου

Το ήθος του, η αξιοπρέπειά του, ο ηρωισμός του και η προσήλωση στο καθήκον, είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του.

Ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Μπαταρλής, που ακριβώς έναν χρόνο πριν 31-05-20 έσωσε μια κοπέλα στην Αττική από βέβαιο πνιγμό, σήμερα, νοσηλεύεται μετά από τραυματισμό που είχε το βράδυ της Δευτέρας. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αθήνα, όπου μετά από κλήση στο 100 για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από 2 άτομα, η ομάδα του δικού μας Βαγγέλη, έσπευσε στο σημείο.

"Μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση. Λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μου να ανέβω αποκολλήθηκε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά, στο κενο απο 10 μέτρα ύψος, στον ακάλυπτο κ ο τοίχος έπεσε πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σπάσω τίποτα, παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια" , αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του της Β Αλλαγής της Άμεσης Δράσης για την ενίσχυση, την άμεση ανταπόκριση και τη συναδελφικότητα που επέδειξαν για ακόμα μια φορά, ενώ παράλληλα, ζήσησε μια συγγνώμη, από τη μητέρα του και την οικογένειά του συνολικά.

Λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: "Μάνα μπαμπά σορρυ αυτός είμαι δεν αλλάζω το ξέρετε πολύ καλά!!!Γενικα ξέρω πως θα μου πείτε πολλοί δεν αξίζει μπλα μπλα μπλα δεν είμαι κ@μπατσος ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την αστυνομία σε κάθε της κίνηση .Καλώς η κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό το σώμα και είναι χαρά μου να προσπαθώ κ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος".

Εμείς όλοι οι συμπατριώτες του δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή και γρήγορη ανάρρωση, αλλά και να του πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ", που κάνει περήφανο ολόκληρο τον Έβρο, μέσα από την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό του!


ΠΗΓΗ   pameevro.gr

1 σχόλια:

Το σωστό είναι τραυματίσθηκε σε προσπάθεια αποτροπής διάρρηξης.

Δημοσίευση σχολίου