Το νησί της Κω ήταν ο τελευταίος σταθμός , των επισκέψεων που πραγματοποίησε από 23 Μαΐου ως 06 Ιουνίου , η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων.


Στελέχη της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ βρέθηκαν κοντά στους νέους συνοριακούς φύλακες στα νησιά για τα οποία προσελήφθησαν, στους χώρους εργασίας τους καθώς και με τις διοικήσεις αυτών.

Η Κως, ήταν ο τελευταίος σταθμός αυτών των περιοδειών των στελεχών της Ομοσπονδίας, όπου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί με τους νέους συναδέλφους τους, συνοριακούς φύλακες, να συζητήσουν μαζί τους τα οποία προβλήματα και ανησυχίες τους απασχολούν, να δώσουν απαντήσεις σε υπηρεσιακά και εργασιακά θέματα αλλά και να καταγράψουν και ότι άλλο τους απασχολεί και προβληματίζει.

Οι συναντήσεις διεξήχθησαν τόσο εντός του χώρου και στο ωράριο εργασίας τους, όσο και εκτός του χώρου εργασίας για όσους αυτό κατέστη δυνατό ώστε να καταφέρουν να έρθουν σε επαφή με το σύνολο των συναδέλφων συνοριακών φυλάκων.

Επίσης έγινε επίσκεψη, στην δομή του ΠΡΟΚΕΚΑ με τον διοικητή της δομής κ.κ. ΜΠΡΑΒΟ Βασίλειο Α/Β', με τον διοικητή του ΚΥΤ κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο Υ/Α' , με τους οποίους υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση για τα υπηρεσιακά και εργασιακά θέματα των δομών και του προσωπικού αυτών που στελεχώνουν σχεδόν στο σύνολό τους οι νέοι συνοριακοί φύλακες.

Την τελευταία ημέρα των επισκέψεων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή τής Κω, κ.κ. ΘΑΝΟ Λουκά όπου σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας συζητήθηκαν από τα στελέχη της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ όλα τα υπηρεσιακά και εργασιακά θέματα που διαπιστώθηκαν από το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας τόσο με τις ιδίες επαφές που είχαν με τους συνοριακούς φύλακες όσο και με της διοικήσεις των αντίστοιχων υπηρεσιών στις οποίες εργάζονται, και για τα οποία ο κύριος Ταξίαρχος δεσμέυτηκε να διευθετήσει όπου απαιτείται. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Συνοριακών Φυλάκων ήταν από την αρχή της πρόσληψης τους, και θα είναι δίπλα στους νέους συναδέλφους της όπου και όποτε αυτό χρειάζεται.















ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FB ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΑΤΣΙΟΥ

bordernews.gr