Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Χαρδαλιάς: Νέο σχέδιο ΕΛ.ΑΣ με ειδική μονάδα για κορoνοπάρτι

Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχου για τα κορονοπάρτι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στο στόχαστρο των αρχών μπαίνουν τα κορονοπάρτι, καθώς όλο και περισσότερο πυκνώνουν όσο χαλαρώνουν τα μέτρα, αλλά και μεταφέρονται σε τουριστικές περιοχές και νησιά. Σε αυτές τις περιοχές, όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων υπό το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ, με επίκεντρο δημοφιλείς προορισμούς όπως τη Μύκονο.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης της Παρασκευής 4 Ιουνίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχου για τα κορονοπάρτι σε περιοχές που είναι απαραίτητο και όχι μόνο στη Μύκονο.

«Προφανώς παρακολουθούμε την κατάσταση. Να ξεκαθαρίσω, συζητάμε την αυστηροποίηση του πλαισίου για τα κορονοπάρτι. Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων και συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο για τη Μύκονο. Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά και διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων, που σημαίνει συρροές, που σημαίνουν μέτρα, που σημαίνουν ζημιά στις τοπικές οικονομίες... Είναι ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Πηγή ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου