Τρεις ημέρες δεν του έδωσαν φαγητό, παρά μόνο νερό

Στο φως υπόθεση απαγωγής και ομηρίας 17χρονου αλλοδαπού. 

Τρεις ημέρες Αλβανοί κακοποιοί κρατούσαν όμηρο ανήλικο ομοεθνή τους και τον χτυπούσαν για να κλέβει τουρίστες και καταστήματα. Οι τέσσερις απαγωγείς εντόπισαν τον 17χρονο στην Ομόνοια και αφού τον χτύπησαν, με την βία τον έβαλαν στο αυτοκίνητο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, τον μετέφεραν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και τον κρατούσαν όμηρο. Όπως είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς τον χτυπούσαν και τρεις ημέρες που κράτησε ο εφιάλτης του, δεν του έδωσαν φαγητό, παρά μόνο νερό.

Την πρώτη ημέρα της ομηρίας τον μετέφεραν με τη βία στο Γκάζι και τον παρότρυναν να κλέψει πορτοφόλια και τσάντες από τουρίστες. Ο ανήλικος αρνήθηκε και όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τον χτύπησαν και τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν.

Την επόμενη ημέρα τον μετέφεραν στο Μεταξουργείο αλλά κα πάλι ο 17χρονος αρνήθηκε να κλέψει. Όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο κολαστήριο στην οδό Β. Ουγκώ τον χτύπησαν και πάλι.

Την τρίτη ημέρα της απαγωγής με την βία τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, δύο μέλη της συμμορίας, και τον μετέφεραν στα Βόρεια Προάστια, με σκοπό να κλέψει εμπορεύματα από Σούπερ Μάρκετ.

Ο ανήλικος όταν μπήκε στο κατάστημα, ζήτησε και είδε την διευθύντρια, στην οποία αποκάλυψε πως έπεσε θύμα απαγωγής και κινδυνεύει η ζωή του. Η διευθύντρια ενημέρωσε την αστυνομία, και όταν έφτασαν πληρώματα περιπολικών έξω από το κατάστημα, οι δράστες έφυγαν.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας το οπτικό υλικό από της κάμερες ασφαλείας, είδαν τους δράστες αλλά και το όχημά τους. Μετά από αναζητήσεις στο κέντρο της Αθήνας, κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε αρχικά δύο από τους απαγωγείς στην Ομόνοια και τους άλλους δύο κοντά στο ξενοδοχείο και τους πέρασε χειροπέδες.

Ο ανήλικος αλλοδαπός τους αναγνώρισε ως δράστες της απαγωγής, της ομηρίας του και του ξυλοδαρμού. Σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου οι αστυνομικοί εντόπισαν και ποσότητα χασίς, που πιθανότατα διακινούσαν οι τέσσερις επικίνδυνοι κακοποιοί.

ΠΗΓΗ   lawandorder.gr