Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

“Είναι τουλάχιστον ντροπή εν έτει 2021 να λειτουργεί ο συνδικαλισμός σαν νταβατζης”

 


Καταγγέλει «”εκδικητική” μετάθεση σε άλλη υπηρεσία που καμία σχέση δεν έχει με το αντικείμενο εμπειρίας και εξειδίκευσης» του, ένστολος της ΕΛ.ΑΣ


Οπως ο ίδιος καταγγέλει, «εργάζομαι ως αστυνομικός με αρκετά χρόνια υπηρεσίας σε κομβικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με αρκετά σχολεία, σεμινάρια και εξειδίκευση τα τελευταία χρόνια στο αντικείμενο μου.

Πριν λίγους μήνες πήρα την απόφαση να διακόψω τη συνδρομή μου στο συνδικαλισμό. Σήμερα και χωρίς να μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια πρόταση από άλλη υπηρεσία και χωρίς να γνωρίζει κάτι σχετικά ο διευθυντής η κάποιος αξιωματικός της Υπηρεσίας μου, όπως και χωρίς να έχω κανένα πειθαρχικό ή άλλο παράπτωμα, μου ήρθε εκδικητική μετάθεση σε άλλη υπηρεσία που καμία σχέση δεν έχει με το αντικείμενο που έχω εμπειρία και εξειδίκευση.

Σε σύντομη κουβέντα που είχα με συναδέρφους αντιλήφθηκα ότι το ίδιο έχει συμβεί σε αρκετούς συναδέλφους από πέρσι μετά από διαγραφή τους από το συνδικαλισμό. Είναι τουλάχιστον ντροπή εν έτει 2021 να λειτουργεί ο συνδικαλισμός σαν νταβατζης τιμωρώντας όποιον τολμήσει να θέλει να απομακρυνθεί από αυτόν».

ΠΗΓΗ   nantiareport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου